• Admin

Dit zijn uw favoriete zonbestemmingen!


Spanje, Griekenland en Turkije zijn de drie favoriete zonbestemmingen van de Belgen. Dat blijkt uit boekingscijfers van touroperator TUI. Zij zijn de grootste touroperator van België en tekenen garant voor 70% van de geboekte vliegvakanties op de Belgische markt. Frankrijk is dan weer de favoriet onder de autovakanties, voor Spanje en Italië. De zomervakantie is begonnen en wat blijkt? Meer dan 65 procent van de vakantiegangers vliegt deze zomer naar de zon. Daarbij gaan klanten het liefst naar Spanje op reis. Maar liefst 40% van de TUI reizigers die een vliegreis boekten, kiest voor Spanje. Daarnaast kent ook Griekenland een enorme opmars, na enkele moeilijke jaren vanwege de vluchtelingenproblematiek en de aanslepende economische crisis. Dit is de volledige Top10 vliegbestemmingen : 1. Spanje 2. Griekenland

3. Turkije 4. Italië

5. Bulgarije 6. Portugal 7. Dominicaanse Republiek

8. Mexico

9. Marokko

10. Egypte

Wat de autovakanties betreft is Frankrijk veruit het meest aantrekkelijke land voor Belgische klanten. Meer dan 25 procent van de reizigers heeft gekozen voor een autovakantie in een Franse regio. Daarnaast vervolledigen ook Spanje en Italië de Top3... Dit is de volledige Top5 autovakanties : 1. Frankrijk

2. Spanje

3. Italië

4. Oostenrijk

5. Duitsland

#Spanje #Griekenland #Turkije #Italië #Bulgarije #Portugal #DominicaanseRepubliek #Mexico #Marokko #Egypte #Frankrijk #Oostenrijk #Duitsland

0 keer bekeken

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel