• Admin

Weekje all-in voor 249€ p.p.? Yes please!


Er vallen koopjes te doen bij Global Travel. Reden? Vanaf de herfstvakantie wordt er weer massaal gevlogen richting de bekende Tunesische badplaats Djerba. Nu boeken is uw voordeel doen, want de lanceringstarieven zijn ongezien. Een weekje all-inclusive in het bekende vakantie-oord kan nu al voor amper 249€ p.p., inclusief vluchten heen en terug. Van een superdeal gesproken. Voor 249€ p.p. verblijft u in het 4-sterren Caribbean World Djerba Thalasso Hotel, voor 299€ p.p. in het 4-sterren Club Rym Beach.

Zowel Thomas Cook als TUI hebben zo'n megadeals voor u in petto en, jawel, alles is gewoon boekbaar via Global Travel. Boekt u via Thomas Cook en dit voor 31/8, dan krijgt u daarbovenop nog gratis privé luchthavenvervoer aangeboden van bij u thuis. Bij TUI is er ook gratis luchthavenvervoer, maar niet gegarandeerd privé. Het kan niet op!

Contacteer ons dus gerust voor alle verdere info via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. Tot snel?

#Tunesië

66 keer bekeken
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel