• Admin

De zomer is boekbaar aan de allerbeste prijzen!


De zomer is boekbaar! Vanaf vandaag kunt u via Global Travel terecht voor uw zomervakantie met TUI of VIP Selection. Global Travel garandeert u de allerbeste prijzen én heel wat extra voordelen. De zomer straalt u tegemoet. Droom weg over de volgende zomer, want als vroege planner spaart u heel wat uit. Snel boeken is dus de boodschap. Het Global Travel team staat voor uw klaar...

Via Global Travel geniet u van tal van vroegboekvoordelen en garanties. Boek uw zomervakantie vroeg om te profiteren van dit uitzonderlijke vroegboekpakket: * Vroegboekgarantie (t.e.m. 8 januari) * Gratis luchthavenvervoer (op=op) * Kortingen tot meer dan 700€ p.p. (op=op) * 2e persoon gratis (op=op) * Kinderen gratis tijdens de schoolvakantie (op=op)

Maar dat is niet alles, want vanaf dit jaar zijn er nog 4 extra garanties om u te overtuigen uw reis bij Global Travel én TUI te boeken. Deze garanties geven u ook meer flexibiliteit bij het boeken en het beleven van uw reis. We garanderen u maar liefst 4 keer een SMILE voor elke reis: 1. Laagsteprijsgarantie 2. Omruilgarantie 3. We-lossen-het-op-garantie 4. Niet-goed-geld-terug-garantie

Meer informatie, voorwaarden en prijzen bij ons op kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 059/70.09.01 of via e-mail op info@globaltravel.be.

Ook bij VIP Selection geniet u trouwens van interessante voordelen als u vroeg boekt:

* VIP Selection vroegboekgarantie (t.e.m. 8 januari) * Gratis business privéluchthavenvervoer (op=op) * Kortingen tot meer dan 700€ p.p. (op=op) * Kinderen gratis tijdens de schoolvakanties (op=op) Verder geniet u via VIP Selection van een geruststellende vakantie met deze drie beloftes: 1. Omruilbelofte 2. 24/7 belofte 3. Kwaliteitsbelofte

Het ganse zomeraanbod voor VIP Selection is nu ook te boeken via Global Travel. Loop gerust langs bij ons in de Northlaan 15, bel 059/70.09.01 of mail info@globaltravel.be.


61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2021 Global Travel