• Admin

Wij zijn dagelijks geopend

Bijgewerkt: apr 26


YES! We mogen ons kantoor weer vrij openen en daar zijn we natuurlijk superblij om. Vanaf nu kan je dagelijks vrij langs komen in ons kantoor. Van maandag t.e.m. zaterdag zijn wij geopend van 9h-12h. Tot snel?


Vanaf heden zijn we elke voormiddag vrij geopend met uitzondering van op zondag. We zijn telkens doorlopend geopend van 9h tot 12h. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken adviseren we u om een afspraak te maken. Dit kan het snelst via deze link. Natuurlijk kunt u ons ook opbellen op het nummer 059/70.09.01 of een mailtje zenden naar info@globaltravel.be. We antwoorden zo snel als mogelijk.

Bent u niet beschikbaar op één van bovenstaande dagen en/of tijdstippen dan maken we graag een afspraak met u op een ander moment. Naast fysieke afspraken kunnen we u vanzelfsprekend ook telefonisch contacteren en is er zelfs de mogelijkheid om te videobellen.

Het Global Travel team blijft paraat om u bij te staan met raad en daad. Een nieuwe reis plannen, een bestaande reis omboeken of andere vragen? We helpen, zoals steeds, met plezier verder. Reizen kan weer en dat in de beste omstandigheden en met de meest flexibele voorwaarden. Plannen we samen uw volgende droomreis? Tot heel binnenkort.


83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven