• Admin

Aangepaste opening, maak een afspraak


COVID-19 heeft ons intussen reeds maandenlang in haar greep. Door de oproep van onze overheid om tijdelijk in te zetten op telewerk hebben ook wij onze openingsdagen en -uren aangepast. Safety first!


Vanaf heden zijn we drie voormiddagen per week vrij geopend, met name op dinsdag, donderdag en zaterdag. We zijn telkens doorlopend geopend van 9h tot 12h. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken adviseren we u om een afspraak te maken. Dit kan het snelst via deze link. Natuurlijk kunt u ons ook opbellen op het nummer 059/70.09.01 of een mailtje zenden naar info@globaltravel.be. We antwoorden zo snel als mogelijk.

Bent u niet beschikbaar op één van bovenstaande dagen en/of tijdstippen dan maken we graag een afspraak met u op een ander moment. Naast fysieke afspraken kunnen we u vanzelfsprekend ook telefonisch contacteren en is er zelfs de mogelijkheid om te videobellen.

Het Global Travel team blijft paraat om u bij te staan met raad en daad. Een nieuwe reis plannen, een bestaande reis omboeken of andere vragen? We helpen, zoals steeds, met plezier verder. Hou u intussen veilig en gezond. Tot heel binnenkort.


83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2021 Global Travel