top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Staycation? Ontdek dit nieuwe tophotel bij de Grotten van Han

Een mooie vakantie hoeft niet altijd ver te zijn. Wat dacht je van een vakantie in je bubbel in eigen land? Ons Belgenlandje heeft ook heel wat fantastische plekken die het ontdekken meer dan waard zijn. Global Travel kan elk hotel in België aanbieden en garandeert u telkens de beste tarieven. Daag ons uit en contacteer ons vrijblijvend.

Eén van onze nieuwe hotelfavorieten vind je op een boogscheut van de bekende Grotten van Han in de Ardennen. We hebben het over het 4-sterren Mercure Han-Sur-Lesse, deel van 's werelds meest toonaangevende hotelgroep Accor. Dit hotel opende in oktober van vorig jaar en heeft ons hart gestolen. Je smult er van de lekkere gerechten van sterrenchef Benoit Dewitte, komt tot rust in de moderne kamers en neemt een duik in het stijlvolle binnenzwembad. Het hotel is ideaal voor koppels op zoek naar een romantisch weekendje weg, maar kan ook voor families. Er zijn zelfs speciale familiesuites beschikbaar.

Hotel Mercure-Han-Sur-Lesse kan niet beter gelegen zijn, want aan de overkant van de straat vind je de ingang van het domein van de Grotten van Han. Je ligt ook vlak in het gezellige dorpscentrum en het is een perfect startpunt om de mooie natuur in de omgeving te verkennen. In de 250 hectare aan natuur met wel 650 verschillende diersoorten kun je prachtige wandelingen maken, maar kan je ook mountainbiken en e-biken. De bosrijke omgeving is tevens terug te zien in het moderne interieur van het hotel. Wil je even een stad ontdekken? Dan ben je binnen een uurtje in het historische hart van Namen. De weg erheen brengt je door een prachtig gebied met weiden, bossen en burchten. Op 6km van het hotel ligt ook het gezellige en levendige Rochefort.

Bij Global Travel kan je dit hotel in alle vertrouwen en aan de beste prijs boeken. Wij hebben flexibele voorwaarden zodat je zelfs last minute nog kan annuleren zonder kosten. Momenteel zijn er heel aantrekkelijke voorwaarden die we graag met jou doornemen. Contacteer ons dus gerust via info@globaltravel.be. We helpen met plezier verder.

218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page