Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2019 Global Travel

60€ voor een kopje olifantenkoffie

29.06.2017

 

Zin in een lekker kopje koffie om een nieuwe (werk)dag aan te vatten?  Loop dan eens langs in Antwerpen, want daar biedt de exclusieve koffie- en ontbijtzaak Texas Coffee u een kop koffie aan voor de 'democratische' prijs van 60€.  Jawel, 60€ voor welgeteld 1 kopje koffie... 

 

Het gaat om de bijzondere 'Black Ivory Coffee', meteen één van de duurste koffiesoorten ter wereld.   De koffiebonen komen uit Thailand en worden gefilterd uit de uitwerpselen van geredde olifanten.  Het is eens iets anders dan een Starbucks koffie.  Het proces bestaat er uit dat de olifanten, allen gered uit lokale circussen, koffiebonen worden gevoederd.  Die worden daarna gefilterd uit hun uitwerpselen.  Een delicatesse blijkbaar, want het maakt de koffie een pak zachter en fruitiger.  

Op jaarbasis wordt er amper 70 tot 100 kilogram van deze koffie geproduceerd en meteen ook geëxporteerd naar exclusieve vijfsterrenhotels in Thailand en Dubai.  De Antwerpse koffiezaak Texas Coffee kan nu dus maandelijks een kleine hoeveelheid van deze koffie aanbieden.  In totaal gaat het om slechts een vijftal kopjes per maand. 

Is 60€ wat boven uw budget?  Misschien is de Indonesische Kopi Luwak koffie dan meer uw ding.  Die is gemaakt uit de keutels van de civetkat en kost 'slechts' 20€.  

Ofwel kom je gewoon een kopje koffie drinken bij Global Travel Oostende.  Wij serveren heerlijke koffie en terwijl vertellen we u alles over de mooiste bestemmingen op deze aardbol.  Aan u de keuze! 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Like dit bericht
Please reload

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

Nu bij ons: 2e persoon gratis op cruise!

De zomer is boekbaar aan de allerbeste prijzen!

1/8
Please reload

Nog meer Global Travel nieuwtjes :

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

1/11
Please reload