Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2019 Global Travel

Stunt: 1 volwassene betalen = 1 gratis!

05.10.2018

Zin in een reis met z'n tweetjes?  Dan hebben we goed nieuws, want samen met onze partner Thomas Cook lanceren we een fantastische stunt. 1 betalen = 1 gratis.  Daar moet je gewoon van profiteren of niet soms? 

 

Global Travel denkt aan de koppels die zin hebben in een zalige zonvakantie.  U vertrekt, dankzij ons, met 2 voor de prijs van 1Als dat geen superstunt is! 

 

Bij ons op kantoor vindt u de lijst met alle hotels en vertrekdata waarop de actie geldt.  De keuze is gigantisch met 933 verschillende hotelopties.  U kunt o.m. reizen richting Bulgarije, Cuba, Cyprus, de Dominicaanse Republiek, Spanje, Turkije of Griekenland. 

 

Dit zijn de voorwaarden:

* Geldig voor boekingen vanaf vandaag op een selectie vliegvakanties (pakket hotel+vlucht) met afreizen buiten de schoolvakanties. 

* De 2e persoon gratis is verrekend in de prijs onder de vorm van een korting tot 50% op het hotel + de vlucht van beide volwassen deelnemers.  Dit geldt op het volledige pakket, exclusief de luchthaventaksen/stoelkeuze/bagage/transfers en annuleringsgarantie.

 

Snel zijn is de boodschap, want op=definitief op! 

Contacteer ons vrijblijvend via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop even langs in de Northlaan 15 te Oostende.  We helpen u graag verder! 

 


 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Like dit bericht
Please reload

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

Nu bij ons: 2e persoon gratis op cruise!

De zomer is boekbaar aan de allerbeste prijzen!

1/8
Please reload

Nog meer Global Travel nieuwtjes :

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

1/11
Please reload