Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2019 Global Travel

Nu bij ons: 2e persoon gratis op cruise!

09.01.2019

Bij Global Travel zitten we niet om een stunt meer of minder verlegen.  Wat dacht u van deze: u boekt een cruise én de 2e persoon mag gratis mee.  Een actie om u tegen te zeggen in samenwerking met de rederijen Costa Cruises & MSC Cruises.  U heeft de keuze uit tal van topbestemmingen en subliem mooie reisroutes.  Waar wacht u op?  Boeken kan vanaf nu t.e.m. 9 maart.  Wacht echter niet te lang, want op=op. 

Naast de promoties waarbij de 2e persoon gratis meereist hebben we nog andere toffe acties.  Zo is er een deal waarbij de 2e persoon 50% korting krijgt.  Er is daarnaast ook nog een aanbieding waarbij u gratis dranken ontvangt bij enkele rederijen. Denk maar aan Celebrity Cruises of Holland America Line. 

Er is een ruime keuze aan bestemmingen én reisroutes.  Denk maar aan Italië, Malta, Spanje, Frankrijk, de Griekse eilanden, de Baltische Staten of Noorwegen.  Mag het nog exotischer zijn?  Misschien zijn de Emiraten, de Franse Antillen, Panama, Cuba of Thailand dan wel iets voor u.  

 

Op kantoor vindt u een leuke cruisekrant waarin al deze toppromoties zijn opgenomen.  Kom gerust uw exemplaar ophalen in de Northlaan 15 te Oostende.

U kunt echter ook alle deals uit de krant consulteren via deze link

Meer info over één van deze topdeals?  Bel ons gerust op het nummer 059/70.09.01, mail info@globaltravel.be of loop gewoon even langs op ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende.  Uw droomcruise is dichterbij dan u denkt. 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Like dit bericht
Please reload

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

Nu bij ons: 2e persoon gratis op cruise!

De zomer is boekbaar aan de allerbeste prijzen!

1/8
Please reload

Nog meer Global Travel nieuwtjes :

TUI zomer 2020 is boekbaar!

VIP Selection: zomerlancering 2020

1/11
Please reload