top of page

Over ons

Global Travel is al sinds het gezegende jaar 1996 dé referentie op reisvlak aan de Belgische Kust.  Het kantoor, oorspronkelijk gelegen in de Vlaanderenstraat, werd opgericht door Carine Vens.  Zij gaf enkele jaren terug de fakkel over aan haar kinderen Lieven & Annelies Bossaert.  Door de jaren heen is het kantoor blijven groeien.  Zo hard dat het kantoor in de Vlaanderenstraat te klein werd.  Sinds begin 2017 vindt u Global Travel dan ook in een prachtig nieuw pand aan de Northlaan 15, de site van o.m. de Versluys Arena en de Mediamarkt.  

Lieven & Annelies baten het kantoor uit samen met een gemotiveerd team.  Zo is er Valerie, die reeds meer dan 15 jaar lang voor Global Travel werkt.  Zij mocht reeds duizenden reisdromen vervullen en reisde ook zelf reeds de halve wereld af.  Dat Valerie haar vak kent werd bewezen tijdens de prestigieuze Travel Awards.  Daar werd Valerie zelfs verkozen tot de beste reisagent van het land.  Van een eer gesproken!  Valerie, Lieven en Annelies krijgen ook nog assistentie van Carmen en Brecht.  Ieder heeft zijn of haar specialisaties, zodat u telkens op de best mogelijke manier wordt bijgestaan. 

 

Global Travel heeft daarnaast ook een eigen huis-touroperator, met name Travelworld.  Dit betekent dat heel wat van de aangeboden reizen 100% huisgemaakt zijn.   Travelworld bestaat reeds sinds de jaren '80 en is uitgegroeid tot de referentie op het vlak van Verre Reizen.  Het aanbod bestaat uit meer dan 40 droombestemmingen gaande van Aruba tot Zanzibar en van Dubai tot Thailand.   

Daarnaast kunt u bij Global Travel ook alle touroperators en cruiserederijen reserveren.  Dit gaat van grote spelers als TUI, Disney en Club Med tot kleinere bedrijfjes als Caractère, Live2Travel of USA Travel.  Het aanbod van meer dan 200 verschillende bedrijven, altijd aan dezelfde (of betere) prijzen als online/rechtstreeks.  Daag ons uit en u zult versteld staan.   

We gaan ook verder, veel verder, dan het standaardaanbod.  Heel wat bedrijven sloten exclusieve samenwerkingen met ons af.  We zijn dan ook echte reisarchitecten en gebruiken alle tools en al onze kennis om u een unieke en onvergetelijke reis te bezorgen.  

Ook voor heel wat diensten kunt u bij ons terecht.  Een auto huren?  Een treinticketje reserveren?  Of een reisverzekering afsluiten?  Het kan allemaal! 

Global Travel is zelfs één van de weinige reisbureau's aan de Kust waar u ook het volledige aanbod van websites als Booking.com of Expedia kunt boeken.  En ja hoor, altijd aan dezelfde prijs of voordeliger.  Ons reisadvies krijgt u er gratis en voor niets bij.  

Global Travel is niet voor niets het leidende reiskantoor aan de Belgische Kust.   Onze reisspecialisten staan voor u klaar...

 

Wie u ook bent en wat u ook zoekt, elke droomreis begint bij Global Travel...

bottom of page