• Admin

Tal van superdeals op cruises


Zin in een cruise? Kom dan volgende week langs bij ons op kantoor, want dan krijgen we de nieuwste cruisekrant van Thomas Cook binnen. De aanbiedingen in de krant zijn boekbaar tot 31 oktober, maar de vertrekken zijn zowel voor 2017 als 2018. Een cruise + vlucht kan al vanaf 529€ p.p. Van een topdeal gesproken!

De Middellandse Zee? Noorwegen? de Emiraten of de Caraïben? Het is maar een greep uit het immense aanbod. Er zijn luxecruises, begeleide cruises en ook cruises specifiek gericht op families. Leuk zijn ook de minicruises, die u eventueel kunt aanvullen met pre- of postnachten aan land. In de cruisekrant worden ook tal van nieuwe schepen geïntroduceerd en zijn er tal van nieuwe, unieke routes te ontdekken.

En wat nog tof is : de promo's zijn zowel voor vertrekken dichtbij (tip : scherpe prijzen voor de cruises van Holland America Line), als voor volgend jaar. De aanbiedingen zijn nu reeds boekbaar en de cruisekrant kunt u nu reeds online doorbladeren. Klik op deze link om alles te ontdekken. Voor verdere info kunt u ons natuurlijk contacteren op het nummer 059/70.09.01 of via e-mail info@globaltravel.be. Komt u graag langs in alle rust op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak via deze link.


85 keer bekeken
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel