top of page
  • Foto van schrijverAdmin

VIP Selection: zomerlancering 2020


De zomer is boekbaar! Vanaf vandaag gaan TUI vliegvakanties en VIP Selection live voor de zomerverkoop via Global Travel. Hier lees je alle voordelen en nieuwigheden over VIP Selection Zomer 2020. Snel boeken is de boodschap! Vroege planners kunnen hun zomervakantie met afreis tussen 01/04 en 08/11 boeken met interessante vroegboekvoordelen. VIP Selection: vroegboekvoordelen en beloftes

VIP Selection klanten genieten, via Global Travel, van volgende interessante voordelen als ze vroeg boeken:

  • Gratis privéluchthavenvervoer (OP = OP)

  • Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)

  • Geschenkbon van € 50 voor JRE toprestaurants (OP = OP)

  • Extra actievoordeel: gratis roomupgrade bij een aantal participerende hotels

  • Extra actievoordeel: gratis voor kids (OP = OP)

Dankzij VIP Selection beloven we u een geruststellende vakantie met deze drie VIP Selection beloftes:

  • Omruilbelofte

  • 24/7 belofte

  • Kwaliteitsbelofte

Nieuwe VIP Selection brochures Voor Zomer 2020 zal je twee nieuwe VIP Selection brochures ontdekken. Het aanbod werd zoals bij TUI opgesplitst in een brochure met vliegvakanties en een andere met exotische vakanties. Naast deze nieuwe indeling zijn de brochures stijlvol herwerkt om u een nog exclusiever gevoel te geven. De brochures zijn binnenkort bij ons beschikbaar.

Verzorgde maaltijden van Jeunes Restaurataeurs d'Europe Reizen, dat is genieten. En genieten, dat is onlosmakelijk verbonden met lekker eten. En wie is er beter geplaatst om het culinaire kaf van het koren te scheiden dan de Jeunes Restaurateurs d'Europe. VIP Selection en JRE sloegen de handen in elkaar om u een culinaire vakantie te bezorgen. VIP Selection klanten vinden in ons aanbod enkele hotels met het prestigieuze 'Selected by Jeunes Restaurateurs d'Europe' label. Van Ibiza, over Kreta tot Hurghada. Op elk van deze bestemmingen vind je hotels die hun culinaire sterren verdiend hebben. Naast deze hotels biedt VIP Selection een aantal hotels aan waarvan de chefs een opleiding volgden in Belgische toprestaurants. Ook aan boord worden de VIP Selection klanten culinair verwend met een koude of warme maaltijd samengesteld door een chef van Jeunes Restaurateurs d'Europe. Interesse in een vrijblijvende prijsberekening? Contacteer ons dan nu via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. Graag tot snel!

262 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page