top of page
  • Foto van schrijverAdmin

De zomer is boekbaar aan de allerbeste prijzen!


De zomer is boekbaar! Vanaf vandaag kunt u via Global Travel terecht voor uw zomervakantie met TUI of VIP Selection. Global Travel garandeert u de allerbeste prijzen én heel wat extra voordelen. De zomer straalt u tegemoet. Droom weg over de volgende zomer, want als vroege planner spaart u heel wat uit. Snel boeken is dus de boodschap. Het Global Travel team staat voor uw klaar...

Via Global Travel geniet u van tal van vroegboekvoordelen en garanties. Boek uw zomervakantie vroeg om te profiteren van dit uitzonderlijke vroegboekpakket: * Vroegboekgarantie (t.e.m. 8 januari) * Gratis luchthavenvervoer (op=op) * Kortingen tot meer dan 700€ p.p. (op=op) * 2e persoon gratis (op=op) * Kinderen gratis tijdens de schoolvakantie (op=op)

Maar dat is niet alles, want vanaf dit jaar zijn er nog 4 extra garanties om u te overtuigen uw reis bij Global Travel én TUI te boeken. Deze garanties geven u ook meer flexibiliteit bij het boeken en het beleven van uw reis. We garanderen u maar liefst 4 keer een SMILE voor elke reis: 1. Laagsteprijsgarantie 2. Omruilgarantie 3. We-lossen-het-op-garantie 4. Niet-goed-geld-terug-garantie

Meer informatie, voorwaarden en prijzen bij ons op kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 059/70.09.01 of via e-mail op info@globaltravel.be.

Ook bij VIP Selection geniet u trouwens van interessante voordelen als u vroeg boekt:

* VIP Selection vroegboekgarantie (t.e.m. 8 januari) * Gratis business privéluchthavenvervoer (op=op) * Kortingen tot meer dan 700€ p.p. (op=op) * Kinderen gratis tijdens de schoolvakanties (op=op) Verder geniet u via VIP Selection van een geruststellende vakantie met deze drie beloftes: 1. Omruilbelofte 2. 24/7 belofte 3. Kwaliteitsbelofte

Het ganse zomeraanbod voor VIP Selection is nu ook te boeken via Global Travel. Loop gerust langs bij ons in de Northlaan 15, bel 059/70.09.01 of mail info@globaltravel.be.


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page