top of page
 • Foto van schrijverAdmin

TUI zomer 2020 is boekbaar!


De zomer is boekbaar! Vanaf vandaag gaan TUI vliegvakanties en VIP Selection voor jou live voor de zomerverkoop. Hier lees je alle voordelen en nieuwigheden over TUI Zomer 2020. Snel boeken is de boodschap! Vroege planners kunnen hun zomervakantie met afreis tussen 01/04 en 08/11 boeken met interessante vroegboekvoordelen.

TUI vliegvakanties: vroegboekvoordelen en garanties Klanten die hun vakantie voor het zomerseizoen vroeg boeken, profiteren zoals steeds van TUI's vroegboekpakket:

 • Gratis luchthavenvervoer met Billo (OP = OP)

 • NIEUW: 1 stuk gratis bagage p.p. (OP = OP)

 • Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)

 • Gratis voor kids (OP = OP)

 • Extra actievoordeel: 1+1 gratis (OP = OP)

Klanten genieten, via Global Travel, ook steeds van de TUI Garanties. Met deze 4 garanties overtuigen we hen het hele jaar door nóg meer om hun vakantie bij TUI te boeken. Deze garanties geven hen daarnaast meer flexibiliteit bij het boeken en beleven van hun reis. We garanderen onze reizigers maar liefst 4 keer een SMILE voor elke reis:

 • Laagsteprijsgarantie

 • Omruilgarantie

 • We-lossen-het-op-garantie

 • Niet-goed-geld-terug-garantie

TUI Tours: vroegboekkorting Ook voor TUI tours gaat het nieuwe seizoen van start en geniet u van een vroegboekkorting van € 50 per persoon op rondreizen in groep. Deze is geldig op boekingen met afreis tussen 07/04 t.e.m. 29/10 op de producten in de TUI tours rondreizen in groep brochure (m.u.v. cruises). Enkel geldig voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. OP = OP!

Nieuw in het TUI aanbod

Nieuwe hotels en ketens Voor zomer 2020 zijn er enkele nieuwe hotels en interessante hotelketens aan het aanbod toegevoegd. Hieronder vind je de links naar een lijst met alle nieuwigheden en nuttige info. Voor verdere info over elke nieuwigheid kan je natuurlijk terecht bij ons. We helpen je met plezier verder.

Nieuwe bestemming: Istrië TUI introducteert ook een nieuwe bestemming voor Zomer 2020: Istrië, het grootste schiereiland van Kroatië. Verschillende baaitjes, ruige kustlijnen en gezellige haventjes kleuren hier de kustlijn. In Istrië vind je warme badplaatsen zoals Medulin en Rabac, en pittoreske stadjes zoals Rovinj en Porec. Must see: Rovinj. Het mooiste stadje in Istrië is ongetwijfeld Rovinj. In de schilderachtige, oude binnenstad bezoek je de St. Euphemia kerk en de hoge klokkentoren die boven de stad torent. Daarna struin je door de smalle steegjes en door de leuke jachthaven. TUI fly vliegt vanaf 25 april vanuit Brussel naar Istrië (luchthaven: Pula) op woensdag en zaterdag.

TUI Blue

TUI BLUE wordt het wereldwijde 'flagship' hotelmerk van de TUI Group. De huidige hotelconcepten TUI SENSIMAR, TUI FAMILY LIFE en TUI BLUE zullen vanaf zomer 2020 onder de overkoepelende merknaam TUI BLUE vallen. Daardoor versterkt TUI haar positie in de markt en zorgt ze voor meer zichtbaarheid en herkenbaarheid. Het aantal hotels groeit zo van de huidige 10 naar 100 hotels tegen 2020, waarvan 76 in het Belgisch aanbod.

Wat houdt deze wijziging in op de bestemming?

 • Van 28/10/19 tot en met 31/03/20 zijn de accommodaties (ter plaatse) nog steeds operationeel onder de 'oude naam' én het concept TUI SENSIMAR en TUI FAMILY LIFE.

 • Vanaf 01/04/20 zijn de accommodaties (ter plaatse) operationeel onder de nieuwe accommodatienaam TUI BLUE.

Extra wijzigingen Ook deze twee labels worden vanaf 28/10 gewijzigd:

 • SUNEOCLUB -> TUI SUNEO

 • Kids' Club by TUI FAMILY LIFE -> TUI KIDS' CLUB

Meer info over het ganse TUI zomeraanbod vind je natuurlijk bij ons. Het Global Travel helpt u graag verder met meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte. Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop gewoon langs in de Northlaan 15 te Oostende. Uw droomreis begint bij ons.


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page