top of page
  • Foto van schrijverAdmin

RIU opent een hotel in centrum Londen


RIU Hotels & Resorts heeft in één van de beste delen van Londen een gebouw gekocht, waar het na een complete renovatie een hotel van de Riu Plaza-stadslijn opent. Het gebouw bevindt zich op 1 Neathouse Place, wat naast het Victoria Station en in de buurt van de Kathedraal van Westminster en Buckingham Palace gelegen is. Het toekomstige Riu Plaza-hotel in Londen zal eind 2020 het eerste hotel van de hotelketen zijn dat in het Verenigd Koninkrijk zijn deuren opent. Vanzelfsprekend te boeken via Global Travel Oostende, of wat had u gedacht?

Het nieuwe RIU-hotel is er één van 4 sterren, met 350 kamers en is speciaal bedoeld voor gasten die tijdens een vakantie de stad willen ontdekken en van Londen willen genieten.

Eén van de grootste voordelen van de locatie van het hotel is de directe verbinding met de luchthaven van Gatwick op 30 minuten.

Het gebouw werd oorspronkelijk in de jaren '60 gebouwd en is in 1997 volledig gerenoveerd. Het toekomstige RIU-hotel zal de constructie en de beste elementen van het gebouw behouden. Met het oog op ontwerp en comfort zal het interieur een complete transformatie ondergaan, waarbij rekening gehouden zal worden met de nieuwste trends op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Naast de kamers beschikt het hotel over een restaurant, een bar, en zelfs een buitenterras, iets wat in het centrum van de stad zeer zeldzaam is.

RIU heeft wereldwijd momenteel zes Riu Plaza-hotels, en twee hotels in aanbouw: het Riu Plaza España en een tweede hotel in New York. Het eerste stadshotel opende in 2010 zijn deuren in Panama. Daarna opende het de volgende hotels: het Riu Plaza Guadalajara in Mexico, het Riu Plaza Miami Beach en het Riu Plaza New York Times Square in de Verenigde Staten, het Riu Plaza Berlin in Duitsland en het Riu Plaza The Gresham Dublin in Ierland.

De RIU-groep heeft voor de komende vijf jaar een ambitieus uitbreidingsplan waarbij sterk wordt ingezet op nieuwe bestemmingen, met name in Azië en in de grote wereldsteden door de vestiging van de Riu Plaza-stadshotels.

Alle RIU Hotels boekt u telkens via Global Travel Oostende aan de allerbeste tarieven. Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of kom even langs in de Northlaan 15. We helpen u met plezier verder!

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page