top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Vertrek op wereldcruise : 117 dagen, 43 bestemmingen!


De wereld rondreizen is een droom van velen. Via Global Travel Oostende krijgt u vandaag de kans om die droom in vervulling te laten gaan. Vertrek op een onvergetelijk avontuur van meer dan drie maanden waarin u oceanen oversteekt, vijf continenten betreedt, paradijzen aan de andere kant van de wereld ontdekt en steden en plaatsen verkent die u moet gezien hebben. Dit is een unieke wereldreis om nooit nog te vergeten. 117 dagen, 43 bestemmingen en 23 landen : dat is het programma van deze topcruise. De wereld ligt aan uw voeten met de MSC Magnifica als reisverblijf. Op dit luxeschip kunt u zich in het grootste comfort ontspannen en zich amuseren met tientallen activiteiten. Deze 117-daagse wereldcruise gaat door in 2020 en kan u al reserveren voor 12499€ p.p., maaltijden en dranken inbegrepen. De cruise heeft vier verschillende inschepingshavens en u kiest dus zelf welke voor u het makkelijkst is. Rome of Portofino in Italië, Marseille in Frankrijk of Barcelona in Spanje. Het officiële vertrek is op 5 januari 2020 en u bent weer thuis op 1 mei. Er staan maar liefst 23 landen op het programma : Frankrijk, Spanje, Portugal, Kaapverdië, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Peru, Frans-Polynesië, de Cookeilanden, Nieuw-Zeeland, Australië, Nieuw-Caledonië, Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië, Singapore, Maleisië, Sri Lanka, India, Oman, Jordanië en Italië. Een heuse boterham!

Als 117 dagen u een te lange reis lijkt, kunt u kiezen om te vertrekken in het gedeelte van de reis dat u het meest interesseert. Omdat de wereld wijds is werd de wereldcruise in drie verdeeld.

* Van Genua tot Valparaiso - van 5 januari t/m 20 februari 2020 - prijs vanaf 4249€ p.p. Tijdens deze 37-daagse bezoekt u Frankrijk, Spanje, Portugal, Kaapverdië, Brazilië, Argentinië, Uruguay én Chili.

* Van Valparaiso tot Wollongong - van 10 februari t/M 18 maart 2020 - prijs vanaf 4099€ p.p. Tijdens deze 37-daagse bezoekt u Chili, Peru, Frans-Polynesië, de Cookeilanden, Nieuw-Zeeland en Australië.

* Van Wollongong tot Genua - van 18 maart t/m 30 april 2020 - prijs vanaf 4749€ p.p. Tijdens deze 45-daagse bezoekt u Australië, Nieuw-Caledonië, Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië, Singapore, Maleisië, Sri Lanka, India, Oman, Jordanië en Italië.

Om de reiservaring compleet te maken krijgt u van ons drie pakketten gratis aangeboden bij reservatie van de cruise :

* 15 excursies geselecteerd uit de favoriete excursies van MSC Cruises. Denk maar aan een stadswandeling door Buenos Aires (Argentinië), de charme van Ubud (Bali), de oostkust van Tahiti (Frans-Polynesië), de levendige stad Mumbai (India) of de Suikerbroodberg in Rio de Janeiro (Brazilië).

* Drankenpakket tijdens de maaltijden : tijdens uw lunch of diner in één van de hoofdrestaurants van het schip of bij het buffet krijgt u de dranken gratis aangeboden. * Wasservice : 30% korting op alle wasserijdiensten aan boord en dit de hele cruise lang.

Beleef een voorsmaakje van het avontuur via onderstaande video...

Zin gekregen in dit avontuur? We hebben een fantastische brochure van deze droomcruise op kantoor. Kom dus zeker eens langs bij Global Travel Oostende in de Northlaan 15 te Oostende. Bel ons op 059/70.09.01 of mail info@globaltravel.be.

U kunt de brochure ook reeds digitaal doorbladeren via deze link -> https://bit.ly/2Iyw3Sa

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page