top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Vier oudejaar op het water: slechts 149€ p.p.


Nog geen plannen om het nieuwe jaar in te zetten? Misschien is deze mini-cruise dan wel iets voor u. In samenwerking met P&O Ferries organiseren we op oudejaarsavond immers een fantastische, onvergetelijke oudejaarscruise. Scheep in én beleef oudejaarsavond op het water. Niemand hoeft Bob te zijn én u gaat fijn en onbezorgd het nieuwe jaar in. Voor de stuntprijs van slechts 149€ p.p. kunt u met ons meevaren. Hierin is inbegrepen :

* Aperitief (glas Prosecco)

* Oudejaarsavond dinner in buffetvorm (The Kitchen buffetrestaurant)

* Live entertainment

* Hut (wc, douche en 2 bedden)

* Uitgebreid ontbijt op 1 januari

* Gratis en veilig parkeren bij de P&O Ferries terminal in Zeebrugge

* Taksen en Belgische BTW

Het schip vaart van Zeebrugge langs de kust richting Oostende. Vanop het water genieten we ook van het indrukwekkende vuurwerk. U kunt reeds aan boord op 31/12 vanaf 15u. Inchecken kan tot 19u en om 21u20 varen we uit. De bars en shops aan boord gaan open vanaf 17u. In de restaurants wordt er gedineerd in twee seatings. Aan u de keuze: 17u30-19u30 of 20u-22u. Om 23u59 wordt er dan afgeteld naar het nieuwe jaar en er is live entertainment voorzien tot in de vroege/late uurtjes. De volgende ochtend wordt het ontbijt geserveerd tussen 8u en 10u30.

Mits supplement kunt u kiezen voor een VIP-formule of één van de, nog luxueuzere, kajuiten.

* Single kajuit: +70€ * Standaard binnenhut 4 pax: +30€ per hut * Standaard buitenhut 2 pax: +20€ per hut * Standaard buitenhut 4 pax: +45€ per hut * Premier binnenhut 2 pax: +20€ per hut * Premier buitenhut 2 pax: +30€ per hut * Premier binnenhut 4 pax: +45€ per hut * Club Cabin - Luxe cabin met zeezicht, flatscreen tv, dubbel bed, 2 of meerdere pax én VIP arrangement: +65€ per persoon. Het VIP arrangement zit hierin inbegrepen en is uitsluitend en automatisch verkrijgbaar bij overnachting in deze luxueuze kabine. Maaltijden in het mooie à la carte restaurant The Brasserie zijn dan ook inbegrepen i.p.v. het buffet.

Het schip "The Pride of York" werd vorig jaar helemaal opgefrist.

In onderstaande video werpt u een blik op het schip na de renovatie...

We hebben momenteel nog voldoende plaats op alle types van hutten. Voor meer info en reservatie kunt u ons contacteren via info@globaltravel.be, op het nummer 059/70.09.01 of in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende.

159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page