top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Vertrek 5 maand op wereldcruise!


De reis van uw leven komt dichterbij. Op 4 januari 2020 vertrekt immers dé ultieme wereldcruise vanuit de haven van Miami. Meer dan 5 maanden lang vaart deze luxecruise de wereld rond. U doorkruist 5 werelddelen, legt aan in 62 verschillende havens en bezoekt 36 verschillende landen. Een unieke ervaring die u voor eeuwig met u meedraagt. Via Global Travel geniet u nu bovendien van verschillende voordelen. Ontdek het snel en wie weet staat uw droomreis in 2020 wel op het programma!

Reizen doet u met de fantastische rederij Seabourn aan boord van de Seabourn Sojourn. U scheept in op 4 januari 2020 in Miami en komt weer aan op 24 mei van hetzelfde jaar in San Francisco. Een droomreis van maar liefst 146 dagen of dus bijna 5 maanden. Tijdens de cruise zijn ook 16 overnachtingen in juweeltjes van havens voorzien, zodat u hier extra tijd heeft om deze pareltjes te ontdekken.

Dit is de eerste wereldcruise van Seabourn in meer dan 6 jaar. De route werd zorgvuldig samengesteld en is bijzonder indrukwekkend. Er zijn stops in o.m. Aruba, Zuid-Afrika, de Seychellen, Sri Lanka, Singapore, Bali, Australië en Hawaii. Het ene hoogtepunt na het andere komt aan u voorbij.

Op het kaartje hieronder kunt u reeds een blik werpen op de volledige route.

Reizen met Seabourn is reizen in een intimistische sfeer op een kleinschalig luxeschip. Het uiterst vriendelijke personeel aan boord spreekt u met uw voornaam aan en zorgt voor een uiterst persoonlijke service. Alle kajuiten aan boord zijn bovendien ruime suites mét een frontaal zicht op de oceaan. Aan boord zijn alle maaltijden inbegrepen, net zoals de beste wijnen én likeuren. All Inclusive met de nodige luxe dus... Bij aankomst in uw suite vindt u zelfs de champagne reeds in uw kajuit, klaar om te ontkurken. De maaltijden zijn van een uitzonderlijk niveau, met gerechten ontwikkeld door sterrenchefs. We kunnen nog wel enkele uren doorgaan, maar één ding is zeker : een reis aan boord van de Seabourn vergeet u nooit. En stel u voor dat u daar bijna 5 maand aan een stuk van kunt genieten? Meer over Seabourn? Ontdek in onderstaande video hoe Seabourn het verschil maakt...

Voor deze volledige wereldcruise dient u ongeveer 58997€ p.p. neer te tellen. Een stevig prijskaartje, maar u vertrekt dan ook 5 maanden op All Inclusive basis de wereld rond. Via Global Travel geniet u nu bovendien van extra voordelen :

* Gratis vluchten in business klasse van/naar de start/het einde van uw cruise.

* 2000USD budget per persoon om aan boord te spenderen

* 3000USD budget per persoon om aan boord te spenderen indien u een Penthouse of Premium Suite reserveert

* Ongelimiteerde Wi-Fi tijdens de ganse reis

* Privé luchthaventransfers tussen uw thuisadres en de luchthaven h&t

* Uw bagage wordt van bij u thuis rechtstreeks naar de vertrekhaven (Miami) gebracht. U hoeft u van uw bagage dus niets aan te trekken. Hetzelfde verhaal op de retour. Uw bagage wordt van het schip tot bij u thuis gebracht.

* Ongelimiteerde droogkuis en strijkservice aan boord. Uw outfits liggen telkens netjes en gestreken voor u klaar.

* Gala Bon Voyage World Cruise event met diner én overnachting de dag voor vertrek in Miami

* 3 exclusieve World Cruise evenementen, exclusief voor u.

* World Cruise geschenken als aandenken van uw reis.

* 3% extra korting op uw cruise indien u de volledige betaling in orde maakt tegen mei '19

Heeft u geen 5 maanden de tijd? Geen probleem, want deze magische wereldcruise kan ook in deeltjes opgesplitst worden. Zo kunt u een deel van deze wereldcruise al maken vanaf 30 dagen. En daarnaast boekt u bij Global Travel ook alle andere Seabourn cruises aan de allerbeste voorwaarden. Meer info over deze wereldcruise of één van de andere Seabourn cruises? Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of kom even langs in de Northlaan 15 te Oostende. Wil u dat we extra veel tijd voor u maken? Dan maakt u best een afspraak via deze link. Tot in Oostende, tot bij Global Travel!


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page