top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Brussels Airlines herstart op 59 bestemmingen


Brussels Airlines kondigde vorige week aan dat het haar commerciële vluchten op 15 juni opnieuw zou opstarten vanuit haar hub op Brussels Airport. Op basis van de marktvraag en de geldende reisbeperkingen zal de luchtvaartmaatschappij een aangepaste en afgeslankte zomerdienstregeling aanbieden, die zal bestaan uit ongeveer 30% van het oorspronkelijk geplande zomeraanbod van Brussels Airlines in Europa en 40% van het langeafstandsprogramma in de zomer. Tussen 15 juni en 31 augustus zal de maatschappij geleidelijk aan bestemmingen toevoegen aan haar netwerk om tegen augustus 59 bestemmingen aan te bieden in 33 landen in Europa, Afrika en de VS. YES! We can travel again... Als dat geen goed nieuws is.

Het aanbod zal geleidelijk worden opgebouwd vanaf 15 juni om tegen augustus 240 wekelijkse vluchten te bereiken, wat neerkomt op 30% van het oorspronkelijk geplande zomeraanbod in Europa en 40% van het langeafstandsprogramma. In Europa zullen in totaal 45 bestemmingen worden aangevlogen in 20 landen, waaronder Spanje, Portugal, Griekenland, Italië, Frankrijk en Denemarken. Op haar langeafstandsnetwerk zal de luchtvaartmaatschappij 13 van de 17 Afrikaanse bestemmingen bedienen. In de VS zal New York JFK weer aangevlogen worden. Montreal (Canada), een nieuwe bestemming die gepland was om in maart 2020 te worden ingehuldigd, zal in de loop van volgend jaar aan het netwerk toegevoegd worden. Op onderstaande kaart ziet u duidelijk welke bestemming op welke dag weer opgestart wordt.

Via Global Travel zijn alle vluchten natuurlijk te boeken. Contacteer ons vrijblijvend via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01 voor verdere informatie. Via Global Travel nog steeds flexibele reservaties aan om u gemoedsrust te kunnen bieden. Klanten die al een vlucht hadden gereserveerd, kunnen deze nog steeds omboeken naar een andere datum en/of bestemming zonder wijzigingskosten. Alle reizen kunnen uitgesteld worden tot 31 december 2021. Meer informatie over alle opties geven we u graag tijdens een persoonlijk gesprek, via mail of telefoon.

Natuurlijk worden de nodige maatregelen genomen om klanten en personeel tijdens de reis te beschermen, zoals extra ontsmetting van het vliegtuig en het verplicht gebruik van mondmaskers. Verschillende andere maatregelen worden samen met de autoriteiten en luchtvaartdeskundigen geëvalueerd.

Wij zijn alvast blij dat onze nationale trots binnenkort weer naar vele tientallen bestemmingen wereldwijd zal vliegen. 15 juni wordt het startschot gegeven. Are you ready to travel again?


29 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page