top of page
  • Foto van schrijverAdmin

We zijn weer open!

Bijgewerkt op: 5 jun. 2020


GOED NIEUWS. Vanaf nu is ons kantoor weer geopend. De dag waarop er weer zal kunnen gereisd worden komt alsmaar dichterbij. Meer en meer signalen wijzen op een, voorzichtige, heropstart op 15 juni. Wij maken ons dan ook klaar om uw reisdromen weer in vervulling te laten gaan. We zijn altijd, achter gesloten deuren, aan het werk gebleven en blijven vanzelfsprekend ook bereikbaar via mail info@globaltravel.be of telefoon 059/70.09.01.

Vanaf nu kunt u echter ook weer terecht in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. We heropenen in een eerste stadium met beperkte uren. Elke weekdag, van maandag tot en met vrijdag dus, zijn wij geopend van 11h t.e.m. 15h. U kunt gewoon langskomen, maar we raden toch aan om een afspraak te maken. Dit kan makkelijk via deze link. In ons kantoor zijn natuurlijk alle maatregelen genomen om u veilig te ontvangen: van handgel tot plexiglas, van ontsmettingsmiddel tot handschoenen.

We hopen van harte om u weer te mogen ontmoeten. Voor vragen over een volgende reis of voor info over uw geannuleerde vakantie: wij staan paraat. Tot snel!

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page