top of page
  • prashant6239

Bruisend Singapore rechtstreeks vanuit Brussel.

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Singapore, de stadstaat in het Verre Oosten die tot de verbeelding spreekt. Ontdek deze parel. Rechtstreekse vluchten vanuit Brussel maken Singapore de ideale bestemming voor een citytrip, en waarom zou je het niet combineren met andere bestemmingen, zoals Bali of zelfs Maleisië?


(Het Iconisch Marina Bay Sands Hotel)


Singapore Airlines, een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, landt in Brussel. Vier keer per week vertrekken we rechtstreeks naar Singapore. Reis in stijl in de comfortabele economy klasse. Liever iets extra's? Kies dan voor de premium economy klasse. En als je echt verwend wilt worden, ga dan voor de Business Klasse. Je zult de komende 12 uur baden in pure luxe en verwennerij.


(Singapore Airlines A380)


Van Gardens by the Bay tot het overweldigende Marina Bay Sands Hotel. Verken Little India of slenter door de charmante wijk Chinatown. Ben je een fan van cocktails? Probeer dan zeker de Singapore Sling in het iconische Raffles Hotel. Als Belgen staan we bekend als echte foodies, en ook hier zal Singapore niet teleurstellen. Van sterrenrestaurants tot overdekte foodmarkets waar je lokale keukens kunt proeven, Singapore heeft alles wat een mens kan verlangen. De stad is een bruisende mix van culturen en samenlevingen die allemaal in harmonie leven op dit kleine stukje aarde.


(Gardens by the bay, Singapore)


Singapore is vorig jaar (2023) persoonlijk getest en goedgekeurd door Prashant & Lieven. Staat deze fantastische bestemming op jouw bucketlist? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de ideale reis voor jullie samen te stellen.


See you in Singapore, Global Travel







23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page