top of page
  • prashant6239

Cruisen dé manier om zonder beperkingen te reizen

Bijgewerkt op: 24 apr.


Cruisen is tegenwoordig meer dan ooit dé manier geworden om te reizen, of het nu in stijl is, familievriendelijk, of met vrienden. Er zijn honderden manieren en routes om uit te kiezen, van de majestueuze Noorse fjorden tot de architectonische schatten van het Middellandse Zeegebied en zelfs verder naar de Emiraten. Ook in het Verre Oosten staat cruisen hoog op de lijst. Het is de favoriete reisoptie voor veel gezinnen en koppels. Wat wij als het grote voordeel zien, is dat je maar één keer hoeft uit te pakken en vervolgens zoveel te ontdekken hebt.



De keuze aan cruisemaatschappijen is enorm, variërend van de luxueuze ervaringen met Seabourn tot de meer familievriendelijke sfeer van MSC en zelfs expeditie cruises naar Antarctica met Hapag Lloyd. Bij Global Travel begeleiden we je door dit uitgebreide aanbod, met talloze mogelijkheden en opties. Wij adviseren je graag over welke rederij het beste past bij jullie verwachtingen.



Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren, Valerie & Carmen staan tot jullie beschikking met raad en daad.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page