top of page
  • prashant6239

Een vleugje Griekenland in Abu Dhabi...

Ben je op zoek naar iets anders? Dan kan dit prachtige hotel precies zijn wat je zoekt. Slechts 6 uur vliegen vanuit België en je bevindt je in Abu Dhabi, de grootste van de 7 Arabische Emiraten. Het hotel is gelegen tussen de twee bekendste Emiraten. Je kunt dus kiezen tussen twee toppers op het gebied van luchtvaartmaatschappijen: Emirates of Etihad, beiden brengen je comfortabel naar je bestemming.



Even over het hotel... Ontdek een intieme schuilplaats halverwege Dubai en Abu Dhabi aan een schilderachtige kustlijn. Dit op het Griekse eiland geïnspireerde juweeltje biedt een serene pracht met uitzicht op zee vanuit elke kamer en volledige privacy voor elke gast. Geniet van ongeëvenaarde luxe met hoogstaande gastvrijheid in een rustige omgeving.



Baad jezelf in rust en Luxe, en op een boogscheut van alle attracties die Dubai en Abu Dhabi te bieden heeft. Op 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Voed lichaam en geest in de aardetinten van de smaakvolle spa. Zwem in het overloopzwembad met ononderbroken uitzicht op de Golf.



Verwen jezelf met rust en luxe, en dat op slechts een steenworp afstand van alle attracties die Dubai en Abu Dhabi te bieden hebben. Gelegen op 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Abu Dhabi, biedt dit hotel de perfecte locatie. Voed je lichaam en geest in de rustgevende aardetinten van de smaakvolle spa. Neem een verfrissende duik in het overloop zwembad met een ononderbroken uitzicht op de Golf.



De elegante en moderne kamers met aangrenzend terras bieden alles wat je nodig hebt om te ontspannen, met uitzicht over de Arabische Zee. Adem de frisse zeelucht in vanuit dit verfijnde toevluchtsoord aan de kust. Voor de ultieme vorstelijke luxe aan de kust zijn er unieke suites met meer dan 200 m² Grieks geïnspireerde elegantie en moderne voorzieningen.


Wil je meer informatie over dit hotel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Valerie & Carmen, zij helpen graag bij het organiseren van jullie ultieme trip naar de Verenigde Arabische Emiraten.


See you in Abu Dhabi & Dubai!


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page