top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Wij zijn dagelijks geopend

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021


Heb jij ook zo'n nood aan vakantie? Het team van Global Travel staat voor jullie klaar. Jullie kunnen dagelijks langskomen bij ons op kantoor. Van maandag t.e.m. zaterdag zijn wij geopend. Tot snel?


Vanaf heden zijn we elke dag vrij geopend met uitzondering van op zondag. We zijn van maandag t.e.m. vrijdag doorlopend open van 9h-16h, op zaterdag van 9h30-12h. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken adviseren we u om een afspraak te maken. Dit kan het snelst via deze link. Natuurlijk kunt u ons ook opbellen op het nummer 059/70.09.01 of een mailtje zenden naar info@globaltravel.be. We antwoorden zo snel als mogelijk.

Bent u niet beschikbaar op één van bovenstaande dagen en/of tijdstippen dan maken we graag een afspraak met u op een ander moment. Naast fysieke afspraken kunnen we u vanzelfsprekend ook telefonisch contacteren en is er zelfs de mogelijkheid om te videobellen.

Het Global Travel team blijft paraat om u bij te staan met raad en daad. Een nieuwe reis plannen, een bestaande reis omboeken of andere vragen? We helpen, zoals steeds, met plezier verder. Reizen kan weer en dat in de beste omstandigheden en met de meest flexibele voorwaarden. Plannen we samen uw volgende droomreis? Tot heel binnenkort.


205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page