top of page
  • prashant6239

Op Safari in... India!

Afrika is vaak de eerste bestemming die in je opkomt voor spannende safari's, maar wist je dat India ook een perfecte keuze is? Als 's werelds grootste democratie is India een immense schat aan cultuur, contrasten, geuren en kleuren die wachten om ontdekt te worden.

In India kun je het centrale gedeelte van het land verkennen, waar je kunt overnachten in lodges midden in de weelderige natuur. Laat je betoveren door de adembenemende landschappen en de ongeëvenaarde wildernis die India te bieden heeft. Het is een avontuur dat je niet snel zult vergeten

Verlang je naar meer dan alleen wilde tijgers, die je misschien niet eens in Afrika kunt spotten? Denk dan aan olifanten, neushoorns en talloze andere fabelachtige dieren. Ranthambore is de ideale plek hiervoor, maar onthoud dat India meer dan 100 nationale parken heeft om van te genieten.

De lodges in Ranthambore doen zeker niet onder in stijl en luxe. Denk aan deze prachtige accommodatie, omgeven door de weelderige natuur van Ranthambore. Het hotel is volledig uitgerust met alle faciliteiten die je verblijf tot een droom maken.

Wil je meer informatie voor een volledige rondreis op maat? Maak dan snel een afspraak bij Valerie & Carmen. Zij begeleiden jullie van A tot Z. Werken al jullie wensen uit tot in het kleinste detail.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page