top of page
  • prashant6239

The Hoxton Hotels, Viben 70s Style...

Heb je de hippe Hoxton Hotels al ontdekt? Wij zijn in ieder geval fan! Van Londen tot Rome, met tussenstops in Los Angeles en New York, hebben deze hotels echt een vibe die velen zal bekoren. Ze worden altijd ingericht door een intern team van binnenhuisarchitecten en brengen de sfeer van de jaren 70 terug naar ons. Laten we jullie alvast kennis maken met enkele van hun coolste hotels. Let's go!


(Hoxton Shepard's Bush, London)


De filosofie van de hotels is altijd hetzelfde: werken met lokale ondernemingen en kunstenaars en zo de lokale gemeenschappen ondersteunen. De locaties van de hotels zijn ook altijd heel interessant, want je zult ze nooit op de meest centrale plaatsen vinden, waardoor je ook andere plekken in een stad leert kennen. Want zelfs steden als Londen, Rome en New York hebben verborgen pareltjes. Dat is de Hoxton Filosofie, en Global Travel is er echt fan van.


(Zicht op Manhattan vanop het terras van het knappe Hoxton Williamsburg in New York)


Neem een frisse duik in het zwembad van The Hoxton Vienna, net geopend op 24 april. Of misschien liever in Barcelona, na een lange wandeling over de Ramblas? En wat denk je van Los Angeles? De Hoxton hotels wachten enkel nog maar op jullie om ontdekt te worden.Welke je ook kiest, een ongelofelijke ervaring staat jullie te wachten. Wil je meer informatie over deze prachtige boetiekhotels? Vraag het aan onze reisexperten, Valerie & Carmen.


The Hoxton Hotels, it's a vibe

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page