• Admin

Efteling opent duurste attractie ooit!


Het is zover! In het Nederlandse pretpark De Efteling is de nieuwe topattractie Symbolica geopend. Het is niet zomaar een attractie, maar meteen de duurste uit de geschiedenis van het park. De bouw kostte zo'n slordige 35 miljoen euro. Met de opening van de majestueuze attractie viert De Efteling meteen ook haar 65-jarig bestaan.

De attractie stond al jarenlang op de planning. In 2010 zou men er reeds aan beginnen, maar de plannen werden steeds uitgesteld. Symbolica is een overdekte attractie voor het ganse gezin, een wonderlijk paleis waar niets is wat het lijkt. Elk bezoek is anders en verrassend. U wordt meegevoerd door geheime gangen en langs magische vertrekken. U valt sowieso van de ene verbazing in de andere. Deze zomer een uitje met het ganse gezin? Zeker doen!

#Nederland

0 keer bekeken

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel