• Admin

Big Ben slaat voor het laatst


De bekendste klok ter wereld heeft voor het laatst geslagen. De Big Ben in Londen wordt, door onderhoudswerken, voor maar liefst 4 jaar het zwijgen opgelegd. De 13,7 ton zware klok, bevindt zich in de Elizabeth-toren en die was dringend toe aan renovatie.

Om gehoorschade bij de bouwvakkers uit te sluiten zal de Big Ben dus voor enkele jaartjes het zwijgen worden opgelegd. Wie nog een laatste keer wil genieten van het klokkenspel kan hieronder terecht. Dit live meemaken kan weer rond 2021, maar natuurlijk hoeft u zolang niet te wachten om van een fantastische citytrip naar Londen te genieten. Nog zoveel ander moois te zien!

Nog meer Big Ben? De muzieksite Popjustice maakte als eerbetoon aan de majestueuze Big Ben ook een leuke Spotify playlist. In deze lijst enkel nummers waarin een klokkenspel aan bod komt. Hieronder kunt u meegenieten van al dat klokkengeluid. Véél luisterplezier!

#VerenigdKoninkrijk

0 keer bekeken

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel