• Admin

Stunt: 1 volwassene betalen = 1 gratis!


Zin in een reis met z'n tweetjes? Dan hebben we goed nieuws, want samen met onze partner Thomas Cook lanceren we een fantastische stunt. 1 betalen = 1 gratis. Daar moet je gewoon van profiteren of niet soms?

Global Travel denkt aan de koppels die zin hebben in een zalige zonvakantie. U vertrekt, dankzij ons, met 2 voor de prijs van 1. Als dat geen superstunt is!

Bij ons op kantoor vindt u de lijst met alle hotels en vertrekdata waarop de actie geldt. De keuze is gigantisch met 933 verschillende hotelopties. U kunt o.m. reizen richting Bulgarije, Cuba, Cyprus, de Dominicaanse Republiek, Spanje, Turkije of Griekenland.

Dit zijn de voorwaarden:

* Geldig voor boekingen vanaf vandaag op een selectie vliegvakanties (pakket hotel+vlucht) met afreizen buiten de schoolvakanties.

* De 2e persoon gratis is verrekend in de prijs onder de vorm van een korting tot 50% op het hotel + de vlucht van beide volwassen deelnemers. Dit geldt op het volledige pakket, exclusief de luchthaventaksen/stoelkeuze/bagage/transfers en annuleringsgarantie.

Snel zijn is de boodschap, want op=definitief op!

Contacteer ons vrijblijvend via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop even langs in de Northlaan 15 te Oostende. We helpen u graag verder!

#Bulgarije #Cuba #Cyprus #DominicaanseRepubliek #Spanje #Turkije #Griekenland

134 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2021 Global Travel