top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Stunt: 1 volwassene betalen = 1 gratis!


Zin in een reis met z'n tweetjes? Dan hebben we goed nieuws, want samen met onze partner Thomas Cook lanceren we een fantastische stunt. 1 betalen = 1 gratis. Daar moet je gewoon van profiteren of niet soms?

Global Travel denkt aan de koppels die zin hebben in een zalige zonvakantie. U vertrekt, dankzij ons, met 2 voor de prijs van 1. Als dat geen superstunt is!

Bij ons op kantoor vindt u de lijst met alle hotels en vertrekdata waarop de actie geldt. De keuze is gigantisch met 933 verschillende hotelopties. U kunt o.m. reizen richting Bulgarije, Cuba, Cyprus, de Dominicaanse Republiek, Spanje, Turkije of Griekenland.

Dit zijn de voorwaarden:

* Geldig voor boekingen vanaf vandaag op een selectie vliegvakanties (pakket hotel+vlucht) met afreizen buiten de schoolvakanties.

* De 2e persoon gratis is verrekend in de prijs onder de vorm van een korting tot 50% op het hotel + de vlucht van beide volwassen deelnemers. Dit geldt op het volledige pakket, exclusief de luchthaventaksen/stoelkeuze/bagage/transfers en annuleringsgarantie.

Snel zijn is de boodschap, want op=definitief op!

Contacteer ons vrijblijvend via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop even langs in de Northlaan 15 te Oostende. We helpen u graag verder!

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page