top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Kevin De Bruyne trouwde er, u kunt er logeren!


Kevin De Bruyne trad afgelopen maand in het huwelijksbootje in het prachtige Sorrento, in de Italiaanse provincie Napels. Hij deed dit in een fantastisch hotelletje, wat u ook gewoon kunt reserveren bij Global Travel.

Grand Hotel Cocumella is de naam van het 5-sterren hotel waar de getalenteerde voetballer z'n huwelijksgeloften vierde. Dit historische verblijfshotel is een waar pareltje. De grootste troeven zijn de lekkere keuken, de vriendelijke service, de prachtige tuinen en de mooie ligging. Het hotel bevindt zich op het Sorrentijnse schiereiland. In de 17e eeuw wisten de Jezuïeten reeds dat het hier heerlijk vertoeven was. Ze kozen de prachtige kliffen uit als locatie voor hun klooster en legden er een aangename tuin aan, boordevol genezende kruiden en aromatische vruchten. Aan het einde van de tuin van het hotel wordt u getrakteerd op een adembenemend zicht op de zee en op de talrijke bootjes die dromerig weg dobberen naar het idyllische eiland Capri of de geanimeerde badstad Sorrento. De majestueuze Vesuvius waakt over deze zonovergoten baai van Napels.

Het is echt even paradijselijk als het klinkt. Kom het dus gerust eens ontdekken... Via Global Travel Oostende kunt u dit toppertje reeds reserveren vanaf 147€ per persoon én er zijn vaak nog extra promo's en voordelen. U hoeft zich dus niet blauw te betalen om te baden in zoveel luxe. Het hotel vindt u in de brochure van onze partner Caractère. Kom gerust een exemplaar halen.

Nog niet overtuigd? Droom even weg met enkele prachtige beelden van dit luxe-oord.

231 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page