top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Ontsnap aan de massa, kies Eliza!


Hou jij ook niet van massatoerisme? Ben jij eerder op zoek naar een kleinschalig vakantieadresje vol charme? Dan ben je bij Global Travel Oostende sowieso al aan het juiste adres, maar vanaf nu nog meer. We sloten immers een samenwerking af met het prachtige merk Eliza Was Here. Voortaan zijn wij hun exclusieve partner aan de Kust. De meest zalige hotels, B&B's en villa's persoonlijk voor jou geselecteerd.

Samen met Eliza kozen wij de leukste vakantieplekjes uit rond de Middellandse Zee. Eliza heeft een aanbod aan intimistische vakantieoorden en dit in Cyprus, Griekenland, Italië, Portugal én Spanje. Waar iedereen rechts afslaat, slaat Eliza linksaf. Zo ontdekt ze de meest bijzondere bestemmingen en accommodaties.

Als exclusieve partner van Eliza Was Here kan jij al die hotels nu ook gewoon boeken via Global Travel Oostende. Dit aan de allerbeste voorwaarden, inclusief natuurlijk de beste prijs. Het volledige aanbod kan je al eens bekijken via de site www.elizawashere.be, maar hier krijg je van ons al eens een exclusief voorsmaakje van enkele toppertjes.

CORTIJO EL GUARDA (Andalusië)

THALORI (Kreta)

GROTTA DELLA CIVITA (Puglia)

LUXURY FARMHOUSE (Gozo)

CAN PERE (Ibiza)

KOULES ESTATE (Kreta)

Meer info of reservatie? Loop gerust bij ons langs in de Northlaan 15 te Oostende, bel 059/70.09.01 of mail info@globaltravel.be. Wat je ook zoekt, wie je ook bent... Jouw droomreis start bij Global Travel Oostende. Nu ook in samenwerking met Eliza Was Here.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page