top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Verdubbel uw vakantie : 63 vrije dagen in 2018


Een mens kan nooit genoeg vakantie hebben. De meeste werknemers moeten zich echter tevreden stellen met een 20 à 30 vrije dagen per jaar. Dankzij onze tips kunt u die vakantie nu verdubbelen. Lees snel verder hoe u van 29 vrije dagen er 63 maakt. Zonder dank! Pasen : van zaterdag 31 maart tot en met zondag 7 april Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Dag van de Arbeid + Hemelvaart : van zaterdag 28 april tot en met zondag 13 mei Dagen vrij : 16 dagen Verlofdagen nodig : slechts 8 Pinksteren : van zaterdag 19 mei tot en met zondag 27 mei Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Hemelvaart : van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Allerheiligen : van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4 Kerstmis : van zaterdag 22 december tot en met dinsdag 1 januari Dagen vrij : 11 dagen Verlofdagen nodig : slechts 5

Nu u weet hoe u het maximum uit uw vakantiedagen kunt halen, 1 adres : Global Travel Oostende voor al uw vakantie- en reisplannen. Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop gewoon even langs in de Northlaan 15 te Oostende. Enjoy your vacation!


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page