top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Op cruise met Oprah Winfrey


Wie denkt aan cruisevakanties denkt vaak aan oude mensen en duffe kajuiten. Mis gedacht, want cruisen is leuker/hipper dan je denkt. Voor ieder is er wat wils, van een klein schip tot een gigantisch groot mastodont, van een uiterste klassieke inrichting tot een hypermoderne afwerking. Onze Global Travel cruisespecialisten kennen er alles van, dus contacteer ons gerust om de cruise van uw dromen te vinden.

Misschien is dat wel een cruise met niemand minder dan mediatycoon Oprah Winfrey. De Amerikaanse superster had jarenlang haar eigen talkshow op TV en heeft ondertussen zelfs haar eigen televisiezender. Daarnaast is er ook nog haar uiterst populaire O, The Oprah Magazine. Nu komt er dus een heuse cruise. Holland America Line gaat immers, letterlijk en figuurlijk, in zee met de televisielegende. Een exclusieve samenwerking die de kracht van reizen en intellectuele activiteiten combineert. Oprah zelf zal ook op het schip aanwezig zijn, maar verder zijn er nog meer interessante gasten. Telkens zullen er drie 'thought leaders' aanwezig zijn op het schip die de meereizende passagiers moeten inspireren. De bestemming van de cruise? Die varieert. Zo zijn er verschillende cruises tussen nu en eind 2018 beschikbaar met bestemmingen als Alaska en de Caraïben.

Voor meer info, prijzen en/of reservatie kunt u het Global Travel Oostende team natuurlijk contacteren via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende. Share the adventure en vertrek binnenkort met Oprah & co op een onvergetelijke cruise-avontuur!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page