top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Seabourn lanceert 37 nieuwe routes


Ja, u leest het goed. De luxerederij Seabourn breidt in het herfst-winterseizoen 2018-2019 serieus uit. Tal van nieuwe cruises vervoegen het aanbod en ze brengen u naar de meest verrassende uithoeken van onze planeet. Het nieuwe programma telt maar liefst 37 nieuwe reisroutes naar verborgen plekjes, wereldberoemde trekpleisters en must-see steden die alleen met kleinschalige schepen toegankelijk zijn. Wij grasduinden alvast even in het aanbod en hieronder vindt u enkele van de hoogtepunten... Caviar in the Surf in Thailand - Seabourn Ovation Wanneer het eerste zomerseizoen in 2018 van Seabourn Ovation in Europa achter de rug is, zet het nieuwste schip van de cruisemaatschappij koers van Athene naar Dubai en daarna vaart het schip tussen Singapore en Hong Kong. Op deze cruises beleven de gasten de populaire Caviar in the Surf strandfeesten op het eiland Ko Kood in Thailand, overnachten in Ho Chi Minhstad en brengen een dag door in Ha Longbaai in Vietnam, met de mogelijkheid om excursies naar Hanoi te maken. Great Barrier Reef en de parels van de Javazee - Seabourn Encore Na het zomerseizoen verlaat Seabourn Encore het Middellandse Zeegebied met bestemming Australië en Nieuw-Zeeland. Het seizoen 2018-2019 in Australië en Nieuw-Zeeland bestaat uit 4 16-daagse reizen tussen Sydney en Auckland. Bij het begin van de lente licht Seabourn Encore het anker in Sydney voor een 16-daagse reis naar de kust van Queensland en het Great Barrier Reef en verder naar Indonesische eilanden waaronder Bali. Tijdens een 10-daagse cruise naar de parels van de Javazee verkennen de passagiers Bali en Komodo, plus verschillende havens op Java voor hun aankomst in Singapore. Het schip keert daarna terug naar Europa.

Op expeditie naar Antarctica & Patagonië - Seabourn Quest Tijdens de herfst 2018 vaart Seabourn Quest 4 keer tussen Montreal en Boston. Daarna vaart het schip naar Miami. Vanuit die stad vaart Seabourn Quest 25 dagen zuidwaarts langs Key West, het Panamakanaal en de Incakust van Peru. Daarna maakt Seabourn Quest 5 cruises in Antarctica & Patagonië, met optionele kajakexcursies van het programma Ventures by Seabourn onder leiding van het topexpeditieteam van het schip. In de lente 2019 verlaat Seabourn Quest Buenos Aires richting de Braziliaanse kust tijdens een 21-daagse reis in het Amazoneregenwoud. Het winterseizoen wordt afgesloten met een 24-daagse cruise van Manaus in Brazilië langs de Amazone en over de Atlantische Oceaan naar Lissabon om het zomerseizoen in Europa te starten.

Strandbarbecue in de Caraïben - Seabourn Odyssey Na de oversteek van de Atlantische Oceaan start het herfstseizoen 2018 van Seabourn Odyssey met 7-daagse Caraïbische cruises tussen Barbados en Sint-Maarten. Elke cruise biedt zowel een Caviar in the Surf strandbarbecue in Carambola Beach, St. Kitts of het eiland Mayreau in de Grenadines, als een Marina Day op het eiland Jost Van Dyke of Iles des Saintes. In de vroege lente steekt Seabourn Odyssey de Atlantische Oceaan over naar Lissabon, klaar voor een nieuw Europees seizoen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de vaarroutes van de Seabourn Sojourn. Die worden binnenkort bekendgemaakt. Het schip zal een aantal 'Uitgebreide Exploratiecruises' aanbieden eind 2018 en 2019. Deze zijn bedoeld voor reizigers die graag lange, intensieve reiservaringen opdoen. Meer info? Contacteer ons via info@globaltravel.be, op het nummer 059/70.09.01 of breng ons een bezoekje in de Northlaan 15.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page