top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Vakantie in de gevangenis?


Op vakantie in een gevangenis? Het kan vanaf nu en u kunt het gewoon boeken via Global Travel Oostende. Het eerste gevangenishotel ter wereld opende immers haar deuren in de Thaise hoofdstad Bangkok. Klinkt u dit als muziek in de oren? Reserveer dan snel uw verblijf in het Sook Station Hotel. Dit hotel is het enige in haar soort en werd officieel geopend in november 2016. Terwijl Thaise gevangenissen wereldwijd berucht zijn, blijken er toch ook mensen te zijn die geld willen neertellen om een nachtje in de cel door te brengen. Bij inchecken in dit unieke hotelletje, bestaande uit 9 cellen, krijgt u een gevangenisplunje aangemeten en ontvangt u zelfs een typische 'mugshot' met uw kamernummer op. Geen traditionele deur, maar een tralies scheidt u van de buitenwereld. Net zoals in een gewone gevangenis moet u de sanitaire faciliteiten ook delen met uw 'medegevangenen'. Goed nieuws is wel dat u uw cel ten allen tijde mag verlaten. Oef! Prijskaartje van dit alles? Dat hangt af van uw reisperiode, maar voor 18€ hebt u al een cel in dit bizarre hotelletje. Kunt u niet wachten om te vertrekken?

Rep u dan naar de Northlaan 15 en we leggen met plezier een cel voor u vast.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page