top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Spectaculair : met de trein door Canada


Canada is al langer één van de favoriete bestemmingen van menig Global Travel medewerker. De unieke landschappen spreken tot éénieders verbeelding. Geen zin om uren in de wagen te vertoeven, maar wilt u toch heel wat zien van de Canadese natuurpracht? Misschien is 'The Canadian' treinreis dan wel iets voor u. 4 dagen, 4000 kilometer en onderweg héél wat fantastische bezienswaardigheden. U komt ogen te kort!

The Canadian is de belangrijkste treinverbinding tussen het oosten en het westen van Canada. De rit wordt een drietal keer per week uitgevoerd en rijdt tussen Toronto en Vancouver. Onderweg maakt u verschillende (pit)stops, in o.m. het Jasper National Park, Edmonton en Winnipeg. In West-Canada rijdt u zelfs dwars door de Rocky Mountains. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om de treinreis te onderbreken en onderweg de indrukwekkende berggebieden te verkennen.

U heeft aan boord de keuze tussen gewone zitplaatsen of slaapaccommodatie in een privé cabine voor 1 of 2 personen. Er is zelfs een speciale wagon met een glazen plafond. Zo geniet u nog meer van de spectaculaire omgeving. Een plekje op deze 4-daagse treinreis kan al vanaf zo'n 300€ en is natuurlijk te boeken via Global Travel. Waar anders?

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page