top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Stuntpromo : 1 reis betalen = 1 reis gratis!


Bij Global Travel zitten we nooit om een stunt verlegen! Deze week geven we zelfs gratis reizen weg. Boek uw zomervakantie in één van de supermooie Paloma Hotels én de 2e persoon reist volledig gratis met u mee. 1+1 gratis dus! Aarzel niet te lang, want deze stuntpromo loopt af op 5 november a.s. PALOMA Hotels staat garant voor een uitzonderlijke service, excellente keuken en altijd gratis Wi-Fi in de kamer. Alle luxueuze hotels bevinden zich in Turkije en dit op verschillende locaties. Elk PALOMA hotel is altijd schitterend gelegen! De voorwaarden van deze actie zijn simpel :

* De actie is geldig op ALLE Paloma Hotels * Geldig voor alle verblijven van 7 nachten in het voordeligste kamertype * Geldig voor verblijven tijdens zomer 2018

OP=OP, dus contacteer ons snel voor meer info, prijzen en reservatie. Een weekje All Inclusive in één van de PALOMA Hotels inclusief vluchten+transfers kan al voor 498€ per persoon. Jawel, ALLES inbegrepen! Meer info via info@globaltravel.be, op het nummer 059/70.09.01 of in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende.

167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page