top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Ontdek het grootste cruiseschip ter wereld


Vanaf de lente van 2018 kunt u varen op het allergrootste cruiseschip ter wereld : de Symphony of the Seas. Aan boord geniet u van een echte WOW-ervaring. Er zijn maar liefst 20 restaurants, 5 zwembaden, een waterpark, een basketbalveld én een ijsbaan. In totaal is er plaats voor meer dan 5000 gasten en die worden in de watten gelegd door meer dan 2000 crewleden. Maak u klaar voor de lancering van dit overweldigende schip en boek uw afvaart nu via Global Travel. Het schip zit trouwens vol met de leukste snufjes en nieuwigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een drankje aan de, door de robots bemande, Bionic Bar? Of van de prachtige musicals, overgevlogen uit Broadway, in het magische theater? Voor zij die wat avontuurlijker zijn aangelegd is er de Ultimate Abyss, de allergrootste glijbaan op zee. Verder ook een gigantische zipline om van de ene kant van het schip naar de andere kant te zoeven. Nog niet gek genoeg? Trotseer dan één van de twee klimmuren van maar liefst dertien meter hoog. The Sky Is, letterlijk, The Limit!

Dineren doet u hoe, waar en wanneer u maar wilt dankzij het Dynamic Dining concept. Er zijn dus geen vaste tijden of verplichte formele avonden.

Zin in een wandeling? Het ganse schip afwandelen is een ganse prestatie, maar misschien kunt u wel even bekomen in Central Park. Nee, niet die van New York, maar gewoon een prachtig park in het midden van het schip. Daarin bevinden zich niet minder dan 12 000 bomen en planten. Daarmee is het, met voorsprong, het grootste park op het water. U leest het : het schip biedt voor elk type reiziger wat wils en wordt een waar huzarenstukje.

Geniet van een extra voorsmaakje via de onderstaande video.

Zin om zelf een reisje te maken met dit knappe schip? Een 4-daagse cruise door de Bahamas kan al aan 479€ p.p., voor 8-dagen door de Caraïben betaalt u 787€ en een 4-daagse trip in de Middellandse Zee komt op 671€ p.p.

Contacteer ons voor alle info en reservatie via info@globaltravel.be, telefonisch op het nummer 059/70.09.01 of kom gewoon langs in de Northlaan 15 te Oostende. We boeken uw cruise met veel plezier en dit aan de allerbeste prijs...


179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page