top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Dubai opent gigantische... schilderslijst!


In Dubai zitten ze al lang niet meer om een stunt meer of minder verlegen. De nieuwste bezienswaardigheid in de Golfstaat is opnieuw extra indrukwekkend. Vanaf nu schittert er immers een nieuw pareltje aan de impressionante Dubai Skyline. Welkom aan de Dubai Frame. De Dubai Frame is een gigantische schilderslijst van maar liefst 150m hoog. Er werd 4 jaar aan gewerkt en sinds de 1e januari is het ook officieel geopend voor het grote publiek. De Dubai Frame bestaat uit twee torens van elk maar liefst 150m hoog, met daartussen een lange brug van zo'n 90 meter lang. De schilderslijst is echter meer dan een pronkstuk op zich, want als toerist kunt u het ook een bezoekje brengen. De brug bestaat volledig uit glas en daardoor lijkt het alsof je aan het wandelen bent in de lucht. Niet voor mensen met hoogtevrees dus. Voor wie het liever iets minder hoog zoekt is er op het gelijkvloers een museum over de geschiedenis van de Emiraten te vinden.

2 attracties in 1 dus, die u vanaf nu kunt ontdekken. Contacteer ons voor meer info&reservatie via info@travelworld.be, loop langs in de Northlaan 15 of bel 059/70.09.01.

Dankzij onze in-house TO Travelworld hebben we ook enkele leuke Dubai deals uitgewerkt, die u hieronder kunt ontdekken.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page