• Admin

Verdubbel uw vakantie : 63 vrije dagen in 2018


Een mens kan nooit genoeg vakantie hebben. De meeste werknemers moeten zich echter tevreden stellen met een 20 à 30 vrije dagen per jaar. Dankzij onze tips kunt u die vakantie nu verdubbelen. Lees snel verder hoe u van 29 vrije dagen er 63 maakt. Zonder dank! Pasen : van zaterdag 31 maart tot en met zondag 7 april Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Dag van de Arbeid + Hemelvaart : van zaterdag 28 april tot en met zondag 13 mei Dagen vrij : 16 dagen Verlofdagen nodig : slechts 8 Pinksteren : van zaterdag 19 mei tot en met zondag 27 mei Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Hemelvaart : van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4

Allerheiligen : van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november Dagen vrij : 9 dagen Verlofdagen nodig : slechts 4 Kerstmis : van zaterdag 22 december tot en met dinsdag 1 januari Dagen vrij : 11 dagen Verlofdagen nodig : slechts 5

Nu u weet hoe u het maximum uit uw vakantiedagen kunt halen, 1 adres : Global Travel Oostende voor al uw vakantie- en reisplannen. Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of loop gewoon even langs in de Northlaan 15 te Oostende. Enjoy your vacation!


40 keer bekeken0 reacties
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2020 Global Travel