• Admin

Hongertje op de luchthaven? Laat je eten bezorgen!


Nog even een hongertje voor je aan boord gaat van je vlucht? Dat gevoel kennen we! Om het leed wat te verzachten hebben ze daar op de luchthaven van Schiphol nu wat op gevonden. Ze starten immers met een bezorgdienst, waarmee je sushi, pizza's, burgers en andere lekkernijen kunt laten leveren aan de gate. Smakelijk!

Voor de nieuwe dienst heeft Schiphol een samenwerking opgezet met de bekende maaltijdbezorger Deliveroo. Op dit moment is de bezorgdienst enkel beschikbaar voor passagiers die vanaf de E-pier vliegen. Tussen 7u 's ochtends en 20u30 's avonds kunt u via de app van Deliveroo uw bestelling(en) ingeven. Binnen het kwartier komt een medewerker op de step u dan tegemoet met uw bestelling. Makkelijk en snel!

Vanaf volgende maand wordt de maaltijdbezorgingsdienst al uitgebreid naar pier D. Daarna wordt de knoop doorgehakt of de nieuwe service zal behouden blijven en/of nog verder uitgebreid. Alle maaltijden worden vers bereid op de luchthaven zelf én voor een bezorging aan de gate betaalt u 'slechts' 2,50€ extra! Gaat u binnenkort ook een eerste bestelling plaatsen?

#Nederland

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
santorini, griekenland, global
zebra, safari, afrika
ski, alpen, sneeuwvakantie
palmboom, strand, exotisch, reis
citytrip, new york, vakantie, stad
finland, kerst, sneeuwvakantie, slee
cocktail, strand, tropisch
safari, olifant, afrika, tanzania

Contacteer ons

Northlaan 15

8400 Oostende

T : 059/70.09.01

E : info@globaltravel.be 

© 2021 Global Travel