top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Hongertje op de luchthaven? Laat je eten bezorgen!


Nog even een hongertje voor je aan boord gaat van je vlucht? Dat gevoel kennen we! Om het leed wat te verzachten hebben ze daar op de luchthaven van Schiphol nu wat op gevonden. Ze starten immers met een bezorgdienst, waarmee je sushi, pizza's, burgers en andere lekkernijen kunt laten leveren aan de gate. Smakelijk!

Voor de nieuwe dienst heeft Schiphol een samenwerking opgezet met de bekende maaltijdbezorger Deliveroo. Op dit moment is de bezorgdienst enkel beschikbaar voor passagiers die vanaf de E-pier vliegen. Tussen 7u 's ochtends en 20u30 's avonds kunt u via de app van Deliveroo uw bestelling(en) ingeven. Binnen het kwartier komt een medewerker op de step u dan tegemoet met uw bestelling. Makkelijk en snel!

Vanaf volgende maand wordt de maaltijdbezorgingsdienst al uitgebreid naar pier D. Daarna wordt de knoop doorgehakt of de nieuwe service zal behouden blijven en/of nog verder uitgebreid. Alle maaltijden worden vers bereid op de luchthaven zelf én voor een bezorging aan de gate betaalt u 'slechts' 2,50€ extra! Gaat u binnenkort ook een eerste bestelling plaatsen?

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page