top of page
 • Foto van schrijverAdmin

Dit zijn de meest stipte luchtvaartmaatschappijen


Naar jaarlijke traditie heeft AirHelp haar jaarlijkse ranglijst van de beste luchtvaartmaatschappijen vrijgegeven. Op basis van verschillende criteria, waaronder stiptheid, wordt de ranking opgesteld. Singapore Airlines kwam als beste leerling uit het onderzoek, Ryanair werd hekkensluiter.

De Top10 is dit jaar als volgt :

 1. Singapore Airlines

 2. Etihad Airways

 3. Qatar Airways

 4. Austrian Airlines

 5. Air Transat

 6. Air Dolomiti

 7. British Airways

 8. Virgin Atlantic Airways

 9. Aer Lingus

 10. TUI Fly Nederland

In de Top10 vinden we niet minder dan 6 Europese luchtvaartmaatschappijen, maar daar is onze 'nationale trots' Brussels Airlines jammer genoeg niet bij. Brussels Airlines, het enige Belgische bedrijf in de lijst, moet zich tevreden stellen met een matige 36e plek. Gelukkig doen onze vrienden van Brussels Airlines het wél iets beter dan luchtvaartmaatschappij Ryanair. Zij eindigden op de 83e, en meteen ook laatste, stek. Voor stiptheid kreeg Ryanair immers slechts 0,83/10... Auwch!


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page