top of page
  • Foto van schrijverAdmin

400 dagen op huwelijksreis : check de video!


Een huwelijksreisje boeken doet u natuurlijk bij Global Travel... Wij helpen graag met het kiezen van de perfecte bestemming. Heeft u geen zin om te kiezen? Doe dan zoals Kaz en Mariko. Zij vertrokken op een huwelijksreis van 400 dagen. Jawel, 400!

In die 400 dagen bezochten ze maar liefst 48 landen en daar maakten ze een supercoole video van! Die delen we hier natuurlijk met heel veel plezier.

Kaz en Mariko begonnen in 2015 aan dit onvergetelijke avontuur. Ze namen ook een drone mee op deze droomreis en stelden zo de bovenstaande topvideo samen. Ook op huwelijkreis voor 400 dagen? Kom snel bij ons langs.

We helpen met plezier verder (ook voor huwelijksreizen van kortere duur natuurlijk)...


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page