top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Slaap onder de sterren in dit unieke 'hotel'


Misschien wel één van de meest unieke 'hotels' die we ooit gezien hebben... In het, één kamer tellende, Null Stern Hotel kunt u slapen in een comfortabel bed op een Zwitserse berg. Geen andere hotelgasten, maar enkel de geuren en geluiden van de natuur. Een unieke ervaring! Het originele hotel bestaat uit een heerlijk tweepersoonsbed en een privé butler. Die vervoert u naar uw slaapplaats en zorgt dat u tijdens uw verblijf niets te kort komt. Geen muren of plafonds in dit 'hotel', want hier bent u volledig één met de natuur. Het hotelletje is een bedenksel van twee kunstenaars, tweelingbroers Frank en Patrik Riklinen, en is gesitueerd op 1200m hoogte in het Zwitserse Appenzellerland.

Het hotel is enkel geopend als het weer het toelaat. Bij regen kunt u terecht in een nabijgelegen alpenhut, waar u als compensatie dan een gratis maaltijd krijgt aangeboden. Voor een overnachting betaalt u een slordige 250€ per kamer/per nacht. Wees er snel bij, want de belangstelling is (logischerwijs) groter dan het aanbod.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page