top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Nu tot 800€ korting op uw sneeuwvakantie!


Klaar voor de winter? Global Travel en TUI alleszins wel. Op sneeuwvakanties gooien we daarom met kortingen tot wel 800 euro per reservering. Dat loont toch al de moeite! Naast deze mooie kortingen zijn er echter nog heel wat andere voordelen te rapen : gratis verblijf voor kinderen, gratis skipas of extra korting, reducties op skimateriaal, een gratis tankbon voor de eerste 90 boekingen naar Andorra, gratis autowegenvignet voor Zwitserland, ...

Verder zijn er ook nieuwe bestemmingen en nieuwe accommodaties toegevoegd aan het assortiment. De Spaanse Pyreneeën/Aragón en het Gasteinertal in Oostenrijk verwelkomen nu ook onze klanten. Vanaf 22 december t.e.m. 16 april vliegt u ook met TUIFly naar Innsbruck, de hoofdstad van de Alpen. Er is bovendien voor elk wat wils : van boetiekhotels tot rustig gelegen resorts met een groot wellnessaanbod en 'Family Fun' hotels tot appartementen en huisjes. Snel reserveren is de boodschap, want het aanbod is beperkt, zéker tijdens de schoolvakanties. Contacteer ons via info@globaltravel.be, bel 059/70.09.01 of kom langs in de Northlaan 15 te Oostende.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page