top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Hotspot : Gents postgebouw wordt hotel


Het best bewaarde geheim van Gent opende afgelopen dinsdag eindelijk haar deuren. Sinds vorige week genieten gasten van een prachtig nieuw hotel in het oude Postgebouw op de Korenmarkt van Gent. Het spectaculaire hotel kreeg de naam 1898 The Post, een verwijzing naar het bouwjaar van het Postgebouw.

In het charmante boetiekhotel kunt u verblijven in één van de 38 kamers of suites. Het prachtige hotelletje is de meest recente realisatie van Zannier Hotels en vanzelfsprekend alweer op een magisch mythische locatie. Achter de neogotische gevel van natuursteen schuilt een elegant interieur in de stijl van de jaren 1900. Het unieke, antiek meubilair brengt eenvoud, ultiem comfort en authenticiteit samen.

U hoeft er trouwens niet te slapen om te genieten van de pracht en praal, want ook niet-hotelgasten kunnen er komen ontbijten of lunchen. Uniek en exclusief is ook de Honesty Bar op de tweede verdieping, in de toren die majestieus uitgeeft op de Korenmarkt.

Zin in een citytripje in eigen land? Global Travel heeft de beste voorwaarden en exclusieve lanceringstarieven. Contacteer ons snel en breng een nacht door in dit stukje vaderlandse geschiedenis.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page