top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Speel mee & win tripjes, etentjes en meer!


Een prachtig nieuw kantoor en een flitsende nieuwe website. Dat moet gevierd worden! Speel mee met onze lanceringsactie en win één van de vele leuke prijzen. Waar wacht u op? Iedereen wint al eens graag een prijsje, maar ook geschenkjes uitdelen is leuk. Aangezien we in een vrijgevige bui zijn en heel wat te vieren hebben gooien we de komende weken met tal van toffe cadeau's. Meespelen kunt u via deze link en dit nog tot en met 15 oktober. Daarna ontdekt u via deze site alle winnaars.

Wat valt er allemaal te winnen? Wel, we mogen tripjes weggeven naar o.m. Malta, Londen en de Eifel. Daarnaast hebben we ook prachtige reistassen van Scapa, fantastische etentjes, flesjes lekkere wijn, Kinepolis filmtickets en meer, zoveel meer. Kerst kwam nog nooit zo vroeg! Meespelen neemt amper een minuutje in beslag, dus aarzel niet en waag uw kans nu. Veel succes!

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page