top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Piloot maakt wel heel gewaagde selfies


Een piloot maakt momenteel furore op het sociale netwerk Instagram. De piloot, actief onder de naam Pilot Ganso, zorgt voor de nodige verwarring met z'n sensationeel ogende selfies. Die zou hij maken al vliegend boven o.m. Brazilië, Dubai en New York. Realiteit of fictie? Wij zochten het voor u uit!

Het internet stond alvast in rep en roer na het posten van de foto's. De 'levensgevaarlijke praktijken' van de piloot werden aangeklaagd en er werd zelfs een intern onderzoek opgestart naar de 'horrorpiloot'. Maar is alles wel wat het lijkt?

Aanvankelijk liet de piloot in het midden of zijn selfies echt of bewerkt werden.

Daarop begonnen heel wat luchtvaartdeskundigen en zelfbenoemde experts de opmerkelijke beelden tot in het kleinste detail te analyseren. Daaruit bleek al snel dat zo'n foto's maken op dergelijke hoogte quasi onmogelijk is. Zo waait het op zo'n hoogte bv. veel te hard. Daarnaast lijken ook de schaduwen op het vliegtuig niet te kloppen met de schaduwen op de grond. Verder blijft ook het haar van de fotogenieke piloot telkens mooi in de plooi en staat ook z'n trendy zonnebril steevast recht op z'n neus. Weinig geloofwaardig dus. Oordeel vooral zelf, want de kiekjes kunt u gewoon bewonderen in dit artikel...

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page