top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Brussels Airlines smurft er op los!


Vanaf april 2018 wordt er volop gesmurft in het Europese luchtruim. Onze nationale trots Brussels Airlines heeft namelijk bekendgemaakt dat haar vijfde 'Belgische Icoon' volledig in het teken zal staan van de Smurfen. Met dank aan een Italiaanse studente dan nog wel...

Brussels Airlines is een Belgische luchtvaartmaatschappij en dat zal iedereen geweten hebben. Dit onder meer dankzij pralines, frietjes, bieren en maaltijden van Belgische sterrenchefs aan boord. Zelfs de crew aan boord wordt gekleed door Belgische ontwerpers.

De belgitude gaat echter verder dan dat. Zo heeft Brussels Airlines reeds 4 vliegtuigen in het luchtruim onder de noemer Belgian Icons. Momenteel pronken Kuifje, de Rode Duivels, Magritte en Tomorrowland reeds op vier Airbus vliegtuigen van de maatschappij. Daar komt nu dus een vijfde bij. Het ontwerp van het Smurfenvliegtuig is naar de hand van de Italiaanse studente Marta Mascellani. Zij won een tekenwedstrijd waar duizenden mensen aan deelnamen. Uiteindelijk bleven 2 finalisten over en haalde Marta het ruimschoots tegenover het ontwerp 'Art Nouveau / Victor Horta' van Ahmet Sefer.

Proficiat aan Marta en wij kijken nu al uit om een vlucht mee te maken in gezelschap van onze Smurfenvrienden. Vergeet niet, de beste vluchtprijzen met Brussels Airlines : altijd via Global Travel Oostende.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page